Segersäng by Småa – VARNING!

Segersäng by Småa

Jag undrar verkligen hur Småas kommande projekt blir? Får dom samma slarviga kvalité som här eller kommer Småa förbättra sin kvalité?

Jag har faktiskt väldigt svårt för att tro att Småa är kapabla till förbättring. 

Bloggen har jag haft nu i över ett år och under denna tidsperiod är det många som kontaktat mig för att fråga vad Småa egentligen håller på med. Det korta svaret är att jag tror inte personalen bakom Småa ens vet det själva. Man gör ett försök att sälja bostäder och utlovar en viss kvalitet och som absolut INTE under några förhållanden leveras.

Jag har kommit i kontakt med fem familjer som hoppat av sina bostadsköp av Småa efter vidare information från mig.

Hade jag själv hitta denna bloggen innan jag köpte hus från Småa hade jag naturligtvis själv avstått.  Det blir runt 30 miljoner som Småa förlorat och allt är så klart inte ren vinst men det rör sig ju om ganska många miljoner! Och att Småa inte bryr sig om nöjda kunder är ingen nyhet men konstigt att Småa inte heller av motiveras av förlorade intäkter.  När man driver ett företag som inte bryr sig om att ha nöjda kunder och man bryr sig inte om intäkter till företaget, vad har man då för ett företag?

Jag undrar hur många mer som avstår från köp av Småa men som inte återkopplat till mig? Jag hoppas ju naturligtvis att bloggen hjälper så måna som möjligt att fatta rätt beslut.

Så hur husen blir i Segersäng by Småa, ska bli intressant!

Läs min andra blogg här : http://almsmaa.com/

Hur började allt med mitt bostadsköp av Småa?  https://smaahus.se/2019/01/smaa-ab-serios-kompensation/