Ekerövallen Småa AB – VARNING

Ekerövallen Småa AB

Hur går det för oss i allt kaos? Husen är fortfarande inte klara och helt färdigställa.  Det har stått ganska stilla under en tid och egentligen har inget nytt hänt.

Allt är fortsatt väldigt rörigt. Jag upplever att Småa fortsatt inte har någon koll och vår advokat får närmast agera som en projektledare mellan Småa och underentreprenörer. Det positiva i det ju faktiskt är att åtgärder åtminstone utförs av småa även om det blir dyrt med advokatkostnaderna. 2A Entreprenad AB ska egentligen hantera Småas projektledning. Jag undrar varför det egentligen är så svårt för 2A Entreprenad  AB att faktiskt göra sitt jobb?

Ekerövallen Småa AB

Återigen, planerar du att köpa hus av Småa, kom ihåg att budgetera ett par hundratusen för advokatkostnader. Det kan med stor sannolikhet att komma till användning!

Vi avvaktar på en VVS besiktning.

Vårt barn kommer snart att lära sig att krypa och golvvärmen på vårt kalla stengolv fungerar inte. Tur att vi har parkett på övervåning. Det finns inte heller fungerande värme i alla rum ännu.  Känns jätte konstigt att köpa ett hus på 129kvm men inte kunna nyttja alla kvadratmeter och dessutom inte kunnat ha gjort det på snart två år.

Vi är väldigt tacksamma över att det ändå vart en så mild vinter i år!

Om du är en ny läsare kan du läsa från början här: https://smaahus.se/2018/12/smaa-abs-tillval-och-tillvalsprocessen-slutade-i-katastrof/

Så vad tycker andra kunder om Småa Alm AB kan man ju undra?

Det är en hel del andra Småa kunder som hör av sig via denna bloggen och berättar det ena tragiska efter det andra. För ett par år sedan dömdes Småa Alm AB att betala skadestånd till boende. Domen: https://smaahus.se/wp-content/uploads/2019/03/Dom-målnr-T8001-14.pdf

Och här är en  annan recension från en helt annan missnöjd Småa kund:

Ekerövallen Småa AB

 

Det har hänt åtskilliga gånger att folk  hör av sig och tackar för informationen och meddelat att dem ställt in sitt köp av Småa pga informationen i denna blogg.

http://almsmaa.com/