Småahus Silverdal VARNING!

Småahus Silverdal
Jag och flera andra grannar började en dialog med Småa utan advokater.
Men småa hävdade bestämt att allt var rätt med husen under en längre ihållande period. Vi tvingades då tillslut att anlita en advokat. Vår advokat har sedan tvingat fram att Småa ska åtgärda alla fel.

Tydligen så har Småa uttryckt en stor frustration att dom behövt lägga ut så mycket pengar på den är processen med våra hus. Småas advokat kostnader är bla tydligen skyhöga.
Åh nej , Stackars stackars Småa (?) Småa har bra vinstmarginal och omsätter ca en miljard.
Att Småas personal inte skäms att uttrycka en sådan sak!? Vi boende här är faktiskt enskilda privatpersoner som sammantaget lagt ut flera flera hundra tusen kronor just för att Småa INTE kan leverera det vi betalat för.
Det rör sig om advokatkostnader och extra utgifter UTÖVER det vi redan betalat för våra hus som skulle vara rätt och klara.
Bygger Småa korrekta hus så slipper Småa juridiska processer. Tänk att det ska var så otroligt svårt!?Pinsamt!
Något annat som är extremt intressant är att Småa har faktiskt åtgärdat alla exempelvis elfel i våra hus. Småa har även börjat rätta andra fel i vårt hus vilket är jättebra. Och även börjat rätta fel i dom hus som inte vart med och betalat för kalaset med extra utgifter och advokater. Det är naturligtvis en positiv sak.
Jag unnar alla ett korrekt byggt hus men tråkigt att det måste ske på just min privatekonomis bekostad.

OBS fortfarande finns det en massa fel kvar som ännu ej är åtgärdade!

Vår advokat har sökt Småa om ersättning för våra advokatkostnader upprepade gånger utan gehör.  Extremt patetiskt att Småa ska försöka slippa undan sitt ansvar gång på gång.
Jag och mina grannar tycker satt Småa oavkortat ska betala alla våra advokatkostnader eftersom denna process är något som Småa ensamt bär ansvaret för.
Småahus Silverdal
Undrar hus Småahusen i Silverdal blir? Kommer det vara samma fel i dom Småahusen?
 Mina andra blogg www.almsmaa.com

Lämna ett svar