Nyproduktion Småa AB- skräckexempel!

Nyproduktion Småa AB

Goda nyheter!

Denna vägg är numera godkänd av både besiktningsman och framför allt Småa AB själva. Detta slutresultat är exakt det du kan förvänta dig när du köper en nyproduktion av Småa AB! ( Minus hålet i väggen) 

Nyproduktion Småa AB

Samtliga väggar och tak i vårt hus ser ut så här och Småa AB är nöjda med detta resultat. Dom har åtminstone inga planer på att åtgärda husens slutyta av väggar och tak utan endast fåtal extrema ojämnheter.

Jag har väldigt mycket material att visa.
Därför kan man även följa min andra blogg www.almsmaa.com  Där finner ni ännu mer intressant information om hur  Alm Småa AB bygger sina hus och behandlar sina kunder.

Framför allt så kan det vara en bra  idé att läsa recensioner från andra Småa kunder än mig här: https://www.reco.se/smaa-ab-stockholm

Nyproduktion Småa AB

Småa säljer nyproducerade renoveringsobjekt till priset av en fullgod nyproduktion. Var beredd på att sätta igång att bygga klart / renovera ditt Småahus  och detta trots att du redan betalat för en dyr nyproduktion som du trodde skulle vara både klar och se OK ut.

Småas kunder är missnöjda pågrund utav samma anledningar under många år. Småas kunder är missnöjda över kvalitén och bemötandet från Småas personal. Detta är ingen nyhet för Småa.  Ändå försöker Småa ge sken av att jag och mina grannars stora missnöje skulle komma som en chock för dom.  Det blir väldigt konstigt.

Trots flertalet erkännande från Småa att det är fel på våra hus så prioriteras ändå inte vårt område så som man kanske tycker att det borde.

Istället säger man på Småa att ”vi har lärt oss av detta misstaget och kommer vara noggrannare framöver” Hur hjälper det mig och mina grannar?

Naturligtvis är det jättekul och skönt att höra att eventuellt framtida och pågående projekt blir bättre än detta område. Men det är faktiskt en väldigt liten tröst för oss här.

Om man vill se mer av hur Alm Småa AB bygger kan man kolla bilder här:

AB https://smaahus.se/2018/12/hus-byggt-av-smaa-ab-bilder-pa-ful-malning-och-spackling-varning/

Lämna ett svar