Småa omdöme – VARNING

Småa omdöme

Det är många som hört av sig via olika kanaler och undrar hur det går. Tackar för visat intresse!

Som ett resultat av uteblivet intresse värt att nämna från Småa AB på mina många protester och klagomål till företaget, startade jag den här bloggen 6 månader senare där jag visar bilder och varnar andra konsumenter för detta vidriga företag.

Jag har två advokater och Småas advokat har meddelat min ena advokat att Småa inte kommer åtgärda felen för ens jag stängt min blogg. Det upplever jag som ren och skär utpressning och även inskränkande på min yttrandefrihet.
Dessutom hade Småa hela 6 månader på sig att åtgärda felen innan jag startade min blogg.
Varför skulle jag stänga bloggen när jag inte fick någon hjälp värt att nämna innan bloggen fanns heller?
Vad händer nu: 
Det som händer nu är att min ena advokat filar i skrivande stund på en stämningsansökan.

Så, hur är Småa ABs omdöme?

Läs inlägget från Småas advokater här: https://smaahus.se/2019/03/smaa-konsumenter-varning/

Artikel: https://www.svd.se/dyra-villor-gar-inte-att-salja–skanska-och-alm-styr-om

1 comment / Add your comment below

  1. Att dom inte kunde hjälpa dig på 6 månader och att nu när du försöker få det du betalt av via dina 2 advokater är helt bisarrt. Hur ska du kunna förvänta dig om vad du ska få hjälp om du stänger ner din blogg, ska dom då lista en lista på alla fel som du listat i bloggen?

    Jag tycker det är jätte bra att du upplyser konsumenter, min syster som är sugen köpa radhus ska jag nämna vart hon absolut inte ska vända sig till Småaa ab!

Lämna ett svar